19 träffar(sida 1 av 1)
  • Samverkan

Besök från EU-Osha

Många tips och råd kring nätverk och kontaktpersoner, samt fördjupad förståelse för varandras arbete. Det var kontentan av besöket från EU-Osha där tillförordnad direktör gästade oss. – Vi har hört många exempel idag som kommer att hjälpa oss i vårt arbete, säger William Cockburn.

En dag att uppmärksamma alla sjuksköterskor

Sjuksköterskor är en stor och viktig yrkesgrupp inom hälso- och sjukvården. Vi på myndigheten för arbetsmiljökunskap har i flera studier uppmärksammat sjuksköterskornas arbetsmiljö.

Hur jag är som ledare? Jag är en glad skit.

Pia Sundhage är en av svensk damfotbolls allra största genom tiderna, med medaljer i SM, EM, VM och OS som tränare och förbundskapten. Hon har med andra ord stor erfarenhet av ledarskap och från sin nuvarande arbetsplats i Brasilien delar hon med sig av sina tankar om att vara en ledargestalt.

  • Om oss

Det här är insynsrådet

Fredag 21 oktober hade insynsrådet sammanträde i myndighetens lokaler. Vi passade på att ställa några frågor till Maria Schönefeld, medlem i rådet. Hon arbetar som vd för Prevent och har suttit i insynsrådet sedan starten 2018.

Dekorationsbild

Tyck till om vår webbplats

Vi strävar hela tiden efter att förbättra vår webbplats. Vi vill gärna ha dina synpunkter och förbättringsförslag för att göra mynak.se till en bättre webbplats med ett innehåll som motsvarar dina förväntningar.

Friska Arbetsplatser belastar rätt

Kampanjstart – Friska arbetsplatser belastar rätt

Tre av fem arbetstagare inom EU rapporterar att de har arbetsrelaterade belastningsbesvär. Trots förebyggande insatser ligger dessa problem fortsatt i toppskiktet på statistiken, både i Europa och här i Sverige. Det är skälet till att Europeiska Arbetsmiljöbyrån (EU-OSHA) i Bilbao lyfter frågan om belastning under tre år framåt i en kampanj – Friska arbetsplatser belastar rätt.

Lansering av nya webbplatser

Nu lanserar vi tre nya webbplatser med riktad information för dig som arbetsgivare, för dig som är verksam inom företagshälsan och för dig som har intresse av forskning inom arbetsmiljöområdet.