play_circle_outline

Myndigheten för arbetsmiljökunskap

Vårt arbete och uppdrag

Vi är en statlig myndighet med uppgift att skapa förutsättningar för ett friskt och hållbart arbetsliv. Vår vision är: För ett friskt och hållbart arbetsliv, idag och i framtiden.

Vi får en del frågor om vårt uppdrag. Därför har vi gjort en film som sammanfattar vårt uppdrag på cirka en minut.
Ta dig tid och få en snabbversion av vårt arbete!

Se filmen på Youtubechevron_right
Panelsamtal
play_circle_outline
Panelsamtal

Arbetsmiljö i fokus – Se hela webbinariet här

Den 24 maj satte vi arbetsmiljö i fokus då vi sände live från myndighetens kontor. Vi varvade inspelade intervjuer med direktsända panelsamtal med bland annat forskare och experter. Det här var premiär för ett nytt koncept där vi vid ett och samma tillfälle presenterar resultat från flera olika aktuella kunskapssammanställningar och rapporter. Oavsett yrke, intresse, bransch eller titel hoppas vi att du finner flera delar av webbinariet intressant, men även relevant för dig och din arbetsmiljö.

Se webbinariet på Youtubechevron_right

Arbetsmiljösnack – om ledarskapets betydelse för hälsa

Podcasten för dig som vill ha forskningsbaserad kunskap om arbetsmiljö.

Givande kunskapsutbyte i Bilbao

Den 23-25 maj var fem medarbetare, inklusive generaldirektör Nader Ahmadi, från myndigheten och besökte EU:s byrå för arbetsmiljöfrågor (EU-Osha) på deras kontor i Bilbao.

Under besöket presenterade vi myndighetens arbete och deltog i möten med övriga deltagare i EU-OSHA:s nätverk för kontaktpunkter i medlemsländerna, så kallade Focal Points.

Läs merchevron_right