Aktuellt

Här hittar du nyheter och artiklar.

Filter

6 träffar(sida 1 av 1)

Del 6. Hur var det på jobbet idag?

Det här är en artikelserie i sex delar som baseras på regeringsuppdraget ”Faktorer som skapar friska och välmående arbetsplatser” och intervjuer med personer som reflekterar över innehållet i rapporten. I den sjätte och sista delen möter vi författare och ledarskapscoachen Linus Jonkman, Eva Cook från företaget Prisjakt och hennes sexåriga dotter Marianne.

Del 5. Hur var det på jobbet idag?

Det här är en artikelserie i sex delar som baseras på regeringsuppdraget ”Faktorer som skapar friska och välmående arbetsplatser” och intervjuer med personer som reflekterar över innehållet i rapporten. I den femte delen möter vi hjärnforskaren, föreläsaren och TV4-profilen Mouna Esmaeilzadeh.

Del 4. Hur var det på jobbet idag?

Det här är en artikelserie i sex delar som baseras på regeringsuppdraget ”Faktorer som skapar friska och välmående arbetsplatser” och intervjuer med personer som reflekterar över innehållet i rapporten. I den fjärde delen möter vi personaldirektör Johan Kerstell.

Del 3. Hur var det på jobbet idag?

Det här är en artikelserie i sex delar som baseras på regeringsuppdraget ”Faktorer som skapar friska och välmående arbetsplatser” och intervjuer med personer som reflekterar över innehållet i rapporten. I den tredje delen möter vi Andreas Wallo och Daniel Lundkvist, båda erfarna forskare inom ledarskapsområdet.

Del 2. Hur var det på jobbet idag?

Det här är en artikelserie i sex delar som baseras på regeringsuppdraget ”Faktorer som skapar friska och välmående arbetsplatser” och intervjuer med personer som reflekterar över innehållet i rapporten. I den andra delen möter vi Ann-Christine Larsson Bolle, VD för Folktandvården i Gävleborg.

Del 1. Hur var det på jobbet idag?

Det här är en artikelserie i sex delar som baseras på regeringsuppdraget ”Faktorer som skapar friska och välmående arbetsplatser” och intervjuer med personer som reflekterar över innehållet i rapporten. I den första delen möter vi professor Karolina Parding.