17 träffar(sida 1 av 2)

Webbinarium: Det nya arbetslivet

Vi är inbjudna till Näringslivsenheten vid Gävle kommun för att delta i ett webbinarium om förutsättningar för det nya arbetslivet.

Respekt, saklighet och systematik

Webbinarium: Hur hanterar man kränkande särbehandling och mobbning på jobbet?

Tisdagen den 11 maj 09:00-11:00 arrangerar vi ett webbinarium om sociala hälsorisker på arbetet. Syftet med webbinariet är att synliggöra och sprida kunskap om tillgängliga metoder och möjligheter för att motverka uppkomsten av mobbning och kränkande särbehandling. Myndigheten för arbetsmiljökunskap, med hjälp av externa experter, tagit fram riktlinjer som kommer att presenteras under webbinariet och kommer att finnas tillgängliga för nedladdning från mynak.se

Fokusera på det friska – webbinarium

Några av de faktorer som berörs under denna föreläsning är delaktighet och påverkansmöjligheter, kommunikation och återkoppling samt kompetensutveckling genom hela karriären.

Webbinarium: Lyfta, bära och hantera föremål

Tisdagen den 13 april arrangerar vi tillsammans med Arbetsmiljöverket, Svenskt Näringsliv, LO, Sveriges Kommuner och Regioner, TCO, Saco, Suntarbetsliv och Prevent ett utbildningswebbinarium med temat lyfta, bära och hantera föremål.

Hållbart distansarbete

Det blev ett maratonlopp. Distansarbete från hemmet har under pandemin ökat enormt och det har medfört nya risker för belastningsbesvär. Att arbeta från soffan eller köksbordet nu när distansarbetet för många har pågått i över ett halvt år kan lämna spår i kroppen.

Handintensivt arbete och vibrationer

Sveriges Företagshälsor anordnar ett seminarium där företagshälsans nya guider om handintensivt arbete och vibrationer presenteras, du kan delta på plats i Stockholm eller digitalt via länk.