play_circle_outline
Bild som visar arrangörerna av webbinariet

Inspelningen av webbinariet lyfta, bära och hantera föremål från den 13 april

Nu har vi publicerat inspelningen av utbildnings-webbinarium som vi genomförde 13 april tillsammans med Arbetsmiljöverket, Svenskt Näringsliv, LO, Sveriges Kommuner och Regioner, TCO, Saco, Suntarbetsliv och Prevent.

Webbinariet hade fokus på lyfta, bära och hantera föremål. Över 600 anmälde sig till utbildningen och nu kan du som inte kunde vara med då, ta del av innehållet.

Du kan se sändningen genom att klicka på bilden högst upp på denna sida eller gå till myndighetetens YouTube-kanal – https://www.youtube.com/channel/UCfio2qP337bNVn8Llga35dw.

Kommande webbinarier:

11 maj – Hur hanterar man kränkande särbehandling och mobbning på jobbet?

Tisdagen den 11 maj 09:00-11:00 arrangerar vi ett webbinarium om sociala hälsorisker på arbetet. Syftet med webbinariet är att synliggöra och sprida kunskap om tillgängliga metoder och möjligheter för att motverka uppkomsten av mobbning och kränkande särbehandling.

Webbinariet är kostnadsfritt, men registrering krävs.

Till anmälan

25 maj – Vilka är effekterna av långvarigt stillasittande på jobbet?

Tisdagen den 25 maj mellan 10:00-12:00 anordnar  vi tillsammans med Arbetsmiljöverket, Svenskt Näringsliv, LO, Sveriges Kommuner och Regioner, TCO, Saco, Suntarbetsliv och Prevent ett orienterande webbinarium kring kunskapsläget om långvarigt stillasittande arbete.  Långvarigt sittande är den treåriga kampanjen ”Friska arbetsplatser belastar rätt” fokusområde 2021 och webbinariet är en del av den.

Webbinariet är kostnadsfritt, men registrering krävs.

Till anmälan