Aktuellt

Här hittar du nyheter och artiklar.

Filter

35 träffar(sida 1 av 2)

Nyhetsbrev 23 maj

Läs om arbetsmiljön för hälso- och sjukvårdspersonalen under pandemin, hot och våld i arbetslivet och uppdaterade riktlinjer vid alkoholproblem.

Nyhetsbrev 30 mars

Läs om nödvändig kunskap för att klara samhällsstörningar i framtiden, hur vi säkerställer kvalité i våra projekt och att vi söker goda exempel.

Nyhetsbrev 28 februari

Läs om lantbrukares psykosociala arbetsmiljö och psykiska hälsa samt vår medverkan på Forum Jämställdhet. Vi tipsar även om spännande tjänster att söka hos oss!

Nyhetsbrev 30 januari

Läs om nya uppdrag där vi sammanställer kunskap om polisens arbetsmiljö samt ett projekt om hot och våld i arbetslivet. Vi tipsar även om en spännande tjänst att hos Nordiska ministerrådet.

Nyhetsbrev 21 december

Redan en klassiker, Strul, strul, hybridmöte-strul! Skapa julstämning med hjälp av arbetsmiljökunskap. Lyssna, sjung och läs mer om hur vi bidrar till att skapa friska arbetsplatser.

Nyhetsbrev 20 oktober

Läs om en ny evidensbaserad guide för säkra personförflyttningar, webbinarium den 23 november och lanseringen av ett utbildningsmaterial för elever i åldern 13-16 år.

Nyhetsbrev 31 augusti

Läs om Coronapandemins kort- och långsiktiga konsekvenser och påverkan på arbetsmiljön i Sverige, Arbetsmiljön i grundskolan under coronapandemin och webbinarium om säkra personförflyttningar.

Nyhetsbrev 15 juni

Läs om våra senaste kunskapssammanställningar, länkar till inspelade webbinarium och vårt senaste regeringsuppdrag.

Webbinarium 17 och 24 maj

Inbjudan till webbinarium den 17 maj om säkra personförflyttningar och webbinarium den 24 maj med tema arbetsmiljö i fokus.

Nyhetsbrev 31 mars

Läs om vårt nya regeringsuppdrag som handlar om insatser för att främja hälsa hos personal inom hälso- och sjukvården, om det prioriterade området hot och våld på arbetsplatser samt en del av artikelserien Framtiden arbetsliv.

Webbinarium den 17 mars

Den 17 mars arrangerade vi ett webbinarium om hur pandemin påverkade organisationer och näringsliv, hur hemmakontoren fungerade och svarade på frågan varför Sverige klarade omställningen till distansarbete så bra?

Nyhetsbrev 11 februari

Läs om hur arbetstagare i Sverige har klarat distansarbete, hur AI och robotisering påverkar vår arbetsmiljö samt tips på en utbildning för att motverka rasism på arbetsplatsen.

Nyhetsbrev 21 december

Läs om hur vi utvecklar vårt internationella arbete, vår senaste kunskapssammanställning och tips på viktig utbildning.

Nyhetsbrev 29 november

Läs om vårt senaste regeringsuppdrag, hur digitalisering och arbetsmiljö kan utgöra risker och möjligheter och ett nytt undervisningsmaterial.

Nyhetsbrev 29 september

Läs om vårt arbete med att stimulera utbildning till arbetsmiljöingenjörer, webbinarium den 29 oktober och hur vi bidrar med kunskap om hur pandemier påverkar arbetsmiljö och arbetsmiljöarbete.

Nyhetsbrev augusti 2021

Läs om hur vi arbetar med samverkansgrupper som stöd i vårt arbete, arbetet med en kunskapssammanställning om senior arbetskraft och ett aktuellt webbinarium.

Nyhetsbrev juni 2021

Läs om ett nytt projekt som tittar på balansen mellan arbets- och privatliv vid distansarbete, hur ser arbetsmiljön ut för hbtq-personers arbetsmiljö och ett nytt magisterprogram till arbetsmiljöstrateg.

Nyhetsbrev maj 2021

Läs om ett projekt där vi arbetar med arbetsmiljökunskap i högstadiet och ett nytt projekt med fokus på lantbrukares organisatoriska och sociala arbetsmiljö.

Nyhetsbrev 30 april 2021

Läs om hur Coronapandemin kan förändra arbetsmiljöarbete i framtiden, möt författaren och ledarskapscoachen Linus Jonkman och vi presenterar vår senaste kanal.