Filter

5 evenemang hittades(sida 1 av 1)
may 2023

Digital programserie som ger inspiration att stärka friskfaktorer hos er!

eventDatum24 maj19 oktober 2023

Serien Studio Friskfaktor från Suntarbetsliv ska öka kunskapen om friskfaktorer och inspirera till ökad lokal samverkan i arbetsmiljöarbetet. Programmen riktar sig till chefer, skyddsombud, fackliga förtroendevalda och HR i kommuner, regioner och kommunala företag. Innehållet passar både dig som är mindre bekant med friskfaktorer och dig som har förkunskap. Vi ser gärna att samverkansgrupper/skyddskommittéer tittar tillsammans. 

september 2023

Chefers egen arbetsmiljö

eventDatum29 september 2023schedule08:30–09:15

Suntarbetsliv har skräddarsytt ett webbinar för dig som är chef och behöver tänka på hur din egen arbetsmiljö är! Vi tipsar om guldkorn i våra verktyg, om det som chefen med arbetsmiljöansvar för medarbetare ofta glömmer bort – att själv må bra på jobbet.

october 2023

Distansarbete – Mår vi bättre och presterar mer när vi jobbar helt eller delvis hemma?

eventDatum18 oktober 2023schedule09:00–09:45

Kan distans- och hybridarbete göra en organisation mer hållbar och lönsam? Välkommen på Fortes öppna webbinarium på Zoom. När hemma blir kontor – vilka vinner på det? - Forte Forskarna Gunnar Bergström och David Hallman vid Högskolan i Gävle bjuder på nya forskningsresultat som redan nu kan komma till nytta i arbetslivet.

november 2023