Samverkansexpert

Myndigheten för arbetsmiljökunskap har regeringens uppdrag att bland annat samverka med relevanta aktörer inom arbetsmiljöområdet; sammanställa och sprida kunskap om arbetsmiljöfrågor, följa och främja företagshälsovårdens utveckling samt vara Sveriges Focal Point för EU-OSHA. För att stärka myndighetens arbete i ett eller flera av dessa områden söker vi en samverkansexpert.

 • Sista ansökningsdag

  12 september 2019

 • Anställningsform

  Tidsbegränsad anställning under perioden 2019-09-15—2020-02-15, deltid, tjänstgöringsgrad 30%

 • Tillträde

  2019-09-15

 • Lönesättning

  Individuell lönesättning

 • Ansök

  Tänk på att din ansökan blir allmän handling. Det innebär att vem som helst har rätt att begära att få ta del av innehållet. Ansök genom att skicka personligt brev samt CV som bilagor till jobb@mynak.se, ange 19/00160 som referens.

  Sista ansökningsdag har passerat.

Arbetsuppgifter

Ansvara för myndighetens nätverkssamverkan med relevanta aktörer inom området arbetsmiljö; Medverka i arbetet med att skapa och underhålla nätverk med enskilda forskare och universitet/högskolor; Vara stödperson till ansvariga för myndighetens internationella uppdrag.

Kompetenser

För att kunna genomföra uppdraget krävs att processledaren har god kännedom om myndighetens arbetsområden samt erfarenhet av samverkan och internationellt arbete.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 2019-09-12. Ansök genom att skicka personligt brev samt CV som bilagor till jobb@mynak.se, ange 19/00160 som referens.

Kontaktpersoner

Kontaktperson

Nader Ahmadi
Generaldirektör

Nader.ahmadi@mynak.se

Facklig företrädare

Annika Hed-Ekman
SACO

Annika.Hed.Ekman@mynak.se

Övrigt

Myndigheten för arbetsmiljökunskap strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Vi har gjort vårt val beträffande rekryteringssätt och kanaler så väl annons- och medieval och vill därför inte bli kontaktade av företag som säljer/förmedlar dessa tjänster.