Junior kommunikatör till sommaruppdrag

 • Sista ansökningsdag

  1 juli 2020

 • Anställningsform

  Tidsbegränsad visstidsanställning på heltid i sex veckor

 • Tillträde

  Snarast, enligt överenskommelse

 • Lönesättning

  Individuell lönesättning

 • Ansök

  Sista ansökningsdag har passerat.

Vårt uppdrag

Myndigheten för arbetsmiljökunskap är en statlig myndighet med säte i Gävle. Vi har till uppgift att skapa förutsättningar för ett friskt, glädjefyllt och hållbart arbetsliv genom att vara ett nationellt kunskapscentrum för frågor som rör arbetsmiljö. Myndigheten ska på nationell nivå sammanställa och tillgängliggöra forskningsbaserad kunskap om arbetsmiljö, utvärdera och analysera effekter av statliga reformer, följa och främja kunskapsuppbyggnad om arbetsmiljöfrågor både inom EU och internationellt samt arbeta med frågor kopplade till företagshälsovårdens utveckling.

Funktionen för kommunikation, samverkan och internationalisering (KSI)

På KSI är vi idag fem medarbetare som arbetar för att sprida kunskapsunderlag med målsättningen att utveckla och ge stöd till det praktiska arbetsmiljöarbetet på landets arbetsplatser. En annan viktig del i vårt uppdrag är att sprida kunskap om arbetsmiljöfrågor för våra olika målgruppers behov.

Arbetsuppgifter

Till KSI söker vi under sommaren 2020 en junior kommunikatör som kan stötta funktionen framför allt med textning av film och podcastavsnitt som finns publicerade på vår webbplats, i sociala medier och på myndighetens YouTubekanal. För den intresserade finns även möjligheter att publicera kommande material i våra kanaler efter textning. Det kan även bli aktuellt att bistå i arbetet med att skicka ut tryckta rapporter och kunskapssammanställningar till våra målgrupper.

Vem är du?

Vi tror att du är en noggrann, självständig och ansvarstagande person, som även gillar att samarbeta. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet och vill bidra i arbetet med att öka och tillgängliggöra kunskaper om arbetsmiljö i samhället. Du har en särskild känsla för text, bild och form och det är viktigt att du hanterar svenska språket flytande i både tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet av arbete med textning eller transkribering är det ett plus. Du är en van användare av Officepaketet. Vi ser gärna att du har vana vid användning av Teams och WordPress. Vi ser positivt på om du har påbörjat en högskoleutbildning, gärna inom media eller kommunikation. Din goda kommunikativa förmåga gör att du utrycker dig välformulerat och tydligt i tal och skrift på svenska och du är mån om att mottagaren uppfattar budskapet. Vi är en liten myndighet med ca 16 medarbetare, varför vi kommer att värdera personliga egenskaper högt.

Anställningens omfattning och villkor

Anställningen är en tidsbegränsad visstidsanställning på heltid i sex veckor, med tillträde snarast. Myndigheten erbjuder månadslön med individuell lönesättning. Arbetet kommer främst att ske på distans, med anledning av Coronapandemin. Enstaka arbetsuppgift kan komma att ske från kontoret i Gävle.

Låter detta intressant?

Välkommen med din ansökan bestående av CV och ett personligt brev senast 2020-07-01. Sänd din ansökan till jobb@mynak.se och märk den med D-nr. 20/00141. Myndigheten behandlar alla ansökningar i enlighet med GDPR.

Ansökningar läses löpande och intervjuer kan komma att inledas före sista ansökningsdag, så sänd gärna din ansökan idag! Om du har några frågor om rekryteringen är du välkommen att kontakta:

Joakim Silfverberg

Funktionssamordnare för kommunikation, samverkan och internationalisering

026-14 84 05

Sofia Bernhard

HR-ansvarig

026-14 84 18

Övrigt

Myndigheten för arbetsmiljökunskap strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. I rekryteringsprocessen har vi tagit ställning till samarbetspartners och annonsvägar och undanber oss säljsamtal från rekryteringsföretag och annonssäljare.